Jemputan Affiliate

Daripada: Puan Junaidah & Pengurus-Pengurus Jabatan Sumber Manusia
Lokasi: Bandar Seri Iskandar, Bandar Universiti Perak.
Tarikh:

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Terima Kasih Kepada Semua Otai Internet Kerana Sudi Membuka Page ini.

Ada 2 produk digital kami:

(1)   Pakej Manual HRD   (instagram)
(2)   Pakej Panduan Jaguh Bisnes  (instagram)

Sekarang ini saya menggunakan sistem affiliate Mimevo.com.


PRODUK PERTAMA ( Pakej Manual HRD)

1)    Daftar sebagai affiliater di sini untuk kedua-dua produk tersebut:- 

http://billing.rahsiahrd.com/register

2)     Setelah berjaya daftar sila klik di bahagian Market Place, anda akan perolehi gambaran seperti berikut:

mkt1

3)    Sila klik di bahagian berwarna biru cair di bahagian kanan, atas (link) untuk mendapatkan link landing page untuk tuan/puan sebagai agen affiliate dan link tempahan dari jualan affiliate. Gambaran seperti berikut:

mkt1

                                                          

Link Affiliate untuk daftar affiliate: www.rahsiahrd.com/affiliates/
PPS RM40/ untuk setiap jualan, bayaran akan dibuat pada setiap 7hb. setiap bulan.

Sedikit testimonial saya : www.rahsiahrd.com/indextestimonialpuanjunaidah.html

 

ii) Banner Promosi
Saya berpengalaman dalam bidang HRD lebih 15 tahun. Jawatan terakhir adalah sebagai Ketua Jabatan Sumber Manusia. Saya bermula dengan mengendalikan projek di Kilang Proton Shah Alam sehinggalah diberi kepercayaan mengendalikan Jabatan Sumber Manusia di sebuah anak syarikat/plant baru untuk PROTON.

Produk yang saya keluarkan merupakan hasil garapan semua polisi dan prosedur semasa saya mengendalikan Plant baru di Shah Alam. Sebenarnya semua isi kandungan sukar untuk kita semua perolehi di pasaran. Sangat SULIT kecuali jika dapat memperolehinya dari orang dalam syarikat.

Walau bagaimanapun dengan niat untuk membantu kakitangan dan majikan, saya bongkar semua rahsia pengendalian Jabatan Sumber Manusia syarikat swasta untuk dikongsi bersama.

Tujuan saya supaya pekerja boleh meningkatkan kerjaya berdasarkan maklumat sistem Penilaian atau Kriteria Penilaian dalam borang-borang yang saya dedahkan kepada anda dan pelbagai maklumat lain.

Kepada Majikan sudah pastinya dapat mengendalikan sumber manusia syarikat dengan lebih berkesan dan mencapai sasaran produktiviti yang maksimum.

Harga agak mahal kerana saya berikan dalam bentuk dokumen yang boleh diedit dan diolah semula oleh para Majikan atau student yang ingin mencari kerja dalam bidang Sumber manusia, untuk dijadikan Polisi dan Prosedur mereka. Mereka boleh mengolah semula semua dokumen mengikut nature of busines syarikat mereka.

Oleh yang demikian target market product adalah untuk:

1) Kakitangan swasta untuk mengetahui kriteria penilaian dan sebagainya untuk peningkatan kerjaya.

2) Sudent yang mengkhusus dalam bidang Sumber Manusia dan ingin bekerja dalam Jabatan Sumber Manusia. Pakej ManualHRD merupakan satu senjata penting untuk mengendalikan jabatan dari peringkat eksekutif hinggalah menjadi Pengurus Jabatan. Semua maklumat dan Akta telah berada di dalam tangan anda sebagai rujukan.

3) Majikan yang memiliki syarikat adalah MANDATORI untuk memiliki pakej ManualHRD ini untuk mengendalikan sumber manusia mereka. Jika tidak memiliki sistem HRD yang saya berikan, suatu saat suatu ketika pasti majikan akan menghadapi masalah kerana tidak memiliki satu sistem yang bertulis.

Operasi syarikat kelihatannya berjalan dengan lancar sehinggalah pada ketika rungutan dari staff anda timbul dan pada ketika inilah majikan dalam keadaan huru hara kerana tidak ada pegangan buku atau kontrak antara majikan dan staff sebagai bukti.

PRODUK KEDUA (Pakej Panduan Jaguh Bisnes

                    1)    Daftar sebagai affiliater di sini :            http://billing.rahsiahrd.com/register

2)     Setelah berjaya daftar sila klik di bahagian Market Place, anda akan perolehi gambaran seperti berikut:
mp

3)    Sila klik di bahagian berwarna biru cair di bahagian kanan dalam gambaran di atas, Klik (link) untuk mendapatkan link landing page untuk tuan/puan sebagai agen affiliate dan link tempahan dari jualan affiliate. Gambaran seperti berikut, dimana 2 baris tulisan berwarna biru ini adalah url landing page anda bersama dengan link untuk order oleh pelanggan anda.

mp2


Pihak kami mengucapkan jutaan terima kasih kerana anda semua sudi membantu kami.

Terima kasih.

wssp:  018 9595 321  Puan Junaidah Hamdan

# minisite pendua adalah www.manualhrd.com untuk  nama domain yang lebih korporat. Urusniaga masih kekal di minisite induk www.rahsiahrd.com

emel:  rahsiahrd@gmail.com